Etsi
Kaupalliset tiedotteet
Yhteystiedot
Osoite:
Kihniöntie 181
61730 Jalasjärvi

Tiedustelut ja varaukset
p. 0400 285539

Puhelimehen vastatahan
klo 11.00 - 18.00
välisenä aikana

Ylläpitäjä

" Rakkauren riaknoosi "

Esityspäivät varmistuvat kevään aikana,
näytökset ajalla 6.-23.7.
 
 
Komediassa tavataan pienen kirkonkylän asukkaita, jotka odottavat uutta lääkäriä eläköityneen kunnanlääkärin tilalle. Odotukset ovat suuret tätä kohtaan eikä vähiten Birgitalla ja Gunillalla, sisaruksilla jotka ovat pitäneet lääkärin vastaanoton toiminnassa jo vuosia jokaviikkoisilla lääkärikäynneillään! Kyläläisten odotellessa uutta lääkäriä vastaanottoa on pitänyt pystyssä sairaanhoitaja Viola, joka jo mieluusti luovuttaisi työnsä (ja sisarusten vaivat) oikealle ammattilaiselle.  Kylälle muuttaa samoihin aikoihin pariskunta Tampereelta ja yllättäen rouva Camilla Storbacka osoittautuu lääke-edustajaksi ja tästähän riemastuu puoli kylää!
Halukkaita lääketestaajia ilmestyy vaivihkaa Camillan pakeille, osalla on oma lehmä ojassa, joku tarvitsisi vain vähän rohkaisua parisuhdeasioissa ja joku jotain muuta. . .
Uuden lääkärin ilmestyessä uhkaa kielimuuri haitata hoitoja, sattumoisin kirkonkylä saa virolaisen lääkärin ja tästä alkaa väärinkäsitysten suma. Vastaanotolla lappaa väkeä apua hakemassa vaivaan jos toiseenkin, joten nyt saa uusi lääkäri panna taitonsa puntariin ja joutuupa turvautumaan jopa vaihtoehtohoitoihin. . .
Yllättäen kylän miesväki alkaa kovin runollisiksi ja tätä eivät naiset ota purematta vastaan, varsinkin kun runoja lausutaan väärässä paikassa väärään aikaan!
Mutta niin kuin asioilla tuppaa olla onnellinen loppu, niin on se elo tässä kylässäkin onnea täynnä- mustaa makkaraa ja runoja, mitäpä sitä ihminen muuta kaipaisikaan!
Ps.onko kukaan maistanut mustaa makkaraa keitettynä? No ei oo Tanelikaan!!
 
 
 
Muistattehan että meillä on katettu katsomo,  lipun hintaan 15 e sisältyy väliaikakahvitus, lapset alle 12 v.pääsevät ilmaiseksi ja "ikinuorille"
2 euron alennus lipusta !